dilluns, 9 de maig del 2011

Pelegrinació al Tallat 1-5-2011

Dia de peregrinació al santuari del Tallat , en agraïment a la verge per facilitar al nostre poble, molt temps enrere, de la pluja necessària per sobreviure. Cada cop som menys els que fem la peregrinació, però per la meva família és un dels dies marcats al calendari que no ens podem perdre. Aquí , per mí, disfruto primer de tot de la passió per caminar i segon, de la terra tant meravellosa que m’ha adoptat.

 Ruta a peu per la Vall del Corb, passant pels pobles de Belianes, Maldà, Llorenç, Vallbona de les Monges i Rocallaura. Trajecte de 18 km , fet principalment per carretera, amb petits trams de camí.

Iniciem la caminada a Belianes a les 8 del matí i no parem per primera vegada fins a Vallbona de les Monges on parem a esmorzar. Un esmorzar que ens senta de meravella. Allí hem reuneixo amb la meva dona, la Mireia, i la meva filla, l’Alba.   


Alba
Mireia

Tots tres , juntament amb la bona companyia del Daniel, la Queralt, les seves filles( Júlia i Clara ), el Xep,la Roser i la Bruna, l’Olga i la seva filla la Berta, la Josefina amb el seu fill Miquel i la Natalia amb els petits, Josep i Jordi iniciem la divertida caminata de 8 km fins a Rocallaura.  


      Una vegada arribats a Rocallaura, hem separo del grup i hem dirigeixo directament fins al santuari . Durant el trajecte tant les vistes, com tot el que hem trobo es meravellós, la PRIMAVERA EN PLENA EBULLICIÓ !!!








      Son les 13:30del migdia quant per fi arribem a destí. Allí hem torno a reunir amb la família i després de descansar una mica tornem cap a casa. 



       





      3 comentaris:

      1. Tens raó, Òscar, aquell dia vam gaudir dels meravellosos paisatges que ens regala la primavera a la nostra terra, a més de la bona companyia dels belianencs i belianenques (nadius i adoptius) que participem anualment a la caminada al Tallat.
        Per cert, felicitats pel bloc i ànims per continuar-lo.

        Jaume

        ResponElimina
      2. La veritat és que ens o vam passar molt bé, gracies per la companyia amics!!!

        ResponElimina
      3. El blog Oscar es molt bonic i el que més m'agradat d'ell son aquestes vivencias tan autentiques, amb la teva gent, els teus amics fent ruta per aquestes terres precioses i gaudin dels paissatges primaverals que la natura ens ofereix a cada raconet, poder observar tot això ja ens tindria que omplir d'al.legria. aquestes tradicions familiars arriven a omplir molt i ademes es deixa llinatge al fills que segur que ells continuaran fen-to. Les fotos son precioses.
        Salutacions per a tu i la teva familia.

        ResponElimina