diumenge, 5 de juny del 2011

Geocaching a Tàrrega 5-6-2011

El geocaching es una de les activitats al aire lliure que faig, que no es la més important , però si l'única que hem permet gaudir d'una activitat amb la meva família. Es per això que li tinc tant apreci i gaudeixo tant fent-la. El nostre nick és LLUM D'ALBA, posat per la nostra filla, ja que ha sigut un llum que ens ha omplert plenament la nostra vida i ens al.legra cada dia , desde que ens aixequem.

Després de passar un matí ben avorrit per culpa de l'aigua, vam aconseguir arreglar el dia fent una mica de geocaching a Tàrrega.
Vam visitar, en una magnífica tarda, el parc de Sant Eloi. El geocaching novament ens portava a un lloc conegut però que no havíem visitat encara, almenys jo, la Mireia i l'Alba ja hi van estar l'any passat.

No es com el parc on hem vaig criar a Barcelona,però hem va resultar tant meravellós com aquell parc Güell,  on passava moltes estones i caps de setmana quant era més petit. Un lloc tranquil i relaxant, on poder gaudir d'una estona de tranquil.litat amb la meva família.




















Vam aconseguir fer 6 dels 7 catxés que hi ha al parc. N'hi havia un de desaparegut, que tampoc van poder trobar un altre grup ,que en el mateix dia havia estat al mateix parc. Estaven ben amagats entre els monuments escampats per tot el parc





















Es tot un museu a l'aire lliure de tot allò que esmenta a la indústria i a l'agricultura tradicionals com per exemple una immensa premsa d'oli.




També, presenta un recull molt graciós d'animals de diferents tipus, ànecs, conills, cignes...
amb els quals l'Alba va gaudir molt...... i no només ella, jejejejeje !!!!




Finalment donar-li les gràcies al equip Marçzians pels catxés dels racons de Sant Eloi , que ens han permés realitzar una activitat que ens agrada molt a tota la família i que ens permet gaudir de llocs molt bonics del nostre gran país.
Ubicació: PARC DE St ELOI, 25300 Tàrrega, España

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada