diumenge, 13 de novembre del 2011

Sant Honorat

Eugeni, on ets ???

Això podria resumir la sortida d’aquest diumenge, però no és el cas, només formarà part d’un bon conjunt de vivències que vam podem gaudir en aquesta magnífica sortida a Sant Honorat. 
Tot comença aprop de l’hotel de 4 estrelles Can Boix. Allí deixem els cotxes, ens preparem i comencem a caminar, un grup de 17 persones,  tot vorejant un gran bloc de paret que tenim davant. 





Ven aviat podem comtemplar una magnífica construcció romànica molt bonica i amb unes molt bones vistes, l’esglèsia de la Verge María de Castell-llebre, del segles XI-XII.







A partir d’aquí comença lo bo, jejejejejeje..... Tot el desnivell de la sortida en quasi uns 2 km de forta pujada, amb un terreny amb fang. Es llavors quant penso, PERÒ ON M’HE FICAT !!!!! Ja tranquil i amb la bona companyia de tots els companys , que més o menys , també reflecteixen a les seves cares , l’esforç de la pujada, anem pujant a un ritme lent però constant. 
El camí va variant i hem mostra una ruta per terreny poc comú per mí, caminar per la roca.






Poc a poc ens anem atansant al nostre objectiu, Sant Honorat. A mesura que hi anem arrivant podem comtemplar unes vistes magníques de la zona on estem amb una impressioant visió de la model.lació que va tindre lloc fa milers d’anys al nostre territori.

















Espectacular !!!!




Tornem a enfilar el camí per on hem vingut i ups !!!! quina sorpresa !!!! IZARDS molt aprop nostre. Com salten d’un cantó a l’altre. Jo quasi trec els pulmons per arrivar on estic i ells en un parell de salts ja son a l’altre cantó de la vall.







Durant tot el camí de baixada anem descubrint i contemplant, per mí, lo més espectacular de la sortida, un conjunt impressionant de roques de totes les formes possibles. 








Amb menys o més dificultats anem sortejant tot aquest conjunt meravellos que queda davant nostre.





VA QUE NO VENIU, QUE FEM TARD, QUE HE D'ANAR A CUIDAR ELS PORCS !!!! 





Ja anem arribant al final de la sortida. Ara toca contemplar una construcció peculiar, que servia per resguardar-se el pagès amb el bestiar, amb forn i tot.









Al final han sigut més de 4 hores de passejada, però han valgut ben bé la pena. Bona companyia i sobretot contempleu....... !!!!!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada